Verhuur service

 

Verhuur service Calonge vetrhuur uw woning samen met Spainholidays4u

 

Verhuur Service tijdens uw verblijf
Welkom bij onze exclusieve verhuurservice in Calonge, uw toegangspoort tot een zorgeloze en luxueuze vakantie-ervaring aan de prachtige Costa Brava. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige vakantiehuizen en diensten om ervoor te zorgen dat uw verblijf in Calonge onvergetelijk wordt.

Persoonlijk contact en begeleiding
Tijdens uw verblijf in één van onze vakantie accommodaties is spainholidays4u voor u bereikbaar via een speciaal telefoonnummer en e-mail . Is er een probleem in uw vakantiehuis, heeft u medische zorg nodig of bent u op zoek naar een Taxi?.
Via onze servicelijn kunt u direct met onze medewerkers in contact komen.

Boodschappen Service
De standaard benodigdheden zoals toilet papier, zeep, vuilniszak e.d. zijn aanwezig in het vakantiehuis, villa, appartement.  Andere benodigdheden dient u zelf aan te schaffen. U kunt ook gebruik maken van onze boodschappen Service. Uw koelkast wordt dan alvast voorzien van een opstartpakket. Neem contact met ons op voor informatie over deze optie en prijzen.

Schoonmaak
De accommodatie wordt schoon opgeleverd bij aankomst. Indien gewenst kunnen wij uw vakantie woning  ook tijdens uw verblijf extra schoon maken.
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze optie en prijzen.

Linnengoed
Linnen, Linnengoed, handdoeken, zijn niet standaard aanwezig mits dit word aangegeven in de accommodatie beschrijving. Indien u dit extra wilt laten verschonen tijdens uw verblijf is dit mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Verhuur service Calonge

Laat ons u begeleiden naar een onvergetelijke ervaring in Calonge. Boek vandaag nog uw vakantiehuis via onze verhuurservice Calonge en ontdek de prachtige Costa Brava op de meest comfortabele en exclusieve manier mogelijk. Uw droomvakantie wacht op u in Calonge!

Wij doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!
Mocht u specifieke wensen hebben, dan kunt u dit aangeven bij het reserveren of stuur een e-mail naar: