Vakantiehuis-huisdier

Vakantiehuizen met huisdieren toegestaan spainholidays4u - Calonge

Een vakantiehuis huren met is natuurlijk niet compleet zonder de aanwezigheid van uw trouwe viervoeter. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig! Spainholidays4u biedt talrijke vakantievilla’s aan de Costa Brava waar uw huisdier meer dan welkom is. Reserveer een vakantiehuis in de directe omgeving van het bos, bergen of binnenland, waar uw heerlijk met de hond kan wandelen.

Spainholidays4u heeft een ruim aanbod vakantiehuizen beschikbaar met een eigen tuin en omheining, zodat u zonder zorgen de hond buiten kunt laten ravotten, terwijl u zelf heerlijk bij het zwembad kunt genieten van u welverdiende vakantie.

Vakantiehuis met huisdier Calonge

Wij bieden een ruim assortiment verschillende soorten vakantiewoningen, villa’s en landelijk gelegen Masia’s (Spaans landhuis) in de omgeving van de Costa Brava in Spanje. Laat u daarom van te voren goed inlichten of uw huisdier welkom is in het door u uitgekozen vakantiehuis. Of kijkt u bij de beschrijving van de woning op de website. Zo eenvoudig zoekt en boekt u het perfecte vakantiehuis voor heel het gezin én de hond!

Indien er bij de woning omschrijving bijkomende kosten huisdieren een prijs staat vermeld is uw huisdier van harte welkom.
In andere gevallen kunt u navragen of er een uitzondering gemaakt kan worden. Boek ruim op tijd!
Huisdiervriendelijke accommodaties zijn populair, vooral tijdens vakantieseizoenen. Boek ruim van tevoren om zeker te zijn van beschikbaarheid.

Tip: Controleer of honden zijn toegestaan op het strand tijdens het hoog seizoen! dit is niet op alle standen toegestaan. Zorg dat uw hond of kat altijd is voorzien van identificatie en dierenpaspoort. Zo ben u verzekerd van een onbezorgde vakantie in Spanje met de hond!


Overzicht hondenstranden in Spanje

.