Over ons

 

Over ons - Vakantiehuizen Costa brava Spainholidays4u

 

Over Spainholidays4u

Spainholidays4u is dé vakantie specialist voor een aangenaam verblijf in een luxe vakantiehuis. In 2005 zijn we gestart met de verhuur van enkele vakantiehuizen aan de Costa Brava in Spanje. Wat als hobby begon is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een zeer ruim aanbod aan vakantiehuizen en appartementen in Catalonië.
Ons kantoor is gevestigd in Calonge, een klein dorp aan de Costa Brava. Een persoonlijk en servicegericht team onderhoudt daar het contact met u als huurder en de huiseigenaren.

Spainholidays4u is geregistreerd bij de Generalitat de Catalunya (Spaanse overheid) Voor u als huurder een garantie dat u met een betrouwbare organisatie te maken heeft en dus veilig en vertrouwd uw vakantie accommodatie kunt huren.

Sinds 2005 hebben wij al vele families uit geheel Europa mogen ontvangen die een onvergetelijke vakantie hebben gehad in ons ruime aanbod van vakantiewoningen en appartementen. U vindt daarom op onze website een duidelijk overzicht van alle unieke vakantiehuizen in Spanje, enkel van geregistreerde huiseigenaren.

 

Gezinsvakantie, familievakantie of samen op vakantie?

Met een ruim aanbod van vakantie accommodaties aan de Middellandse zee zult u bij ons zeker uw droom villa vinden! Spainholidays4u heeft als doel het zoeken en boeken van uw droomvilla zo eenvoudig mogelijk te maken en tevens met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor u als klant! Wij ontvangen alle gasten persoonlijk op ons kantoor in Calonge. Vanaf deze locatie zullen onze ervaren medewerkers u begeleiden naar uw vakantiewoning, waarna u direct kunt genieten van een heerlijk verblijf.

 

Tijdens uw verblijf bereikbaar

Ook tijdens uw verblijf zijn wij voortdurend telefonisch of via e-mail bereikbaar Met onze ruime openingstijden (dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur per telefoon, e-mail, chat en WhatsApp) zijn wij u graag van dienst voor vragen. Mochten er onverhoopt tijdens uw reis of verblijf problemen zijn, dan zijn wij zelfs 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via +34 628 028 144