Auto huren

Ontdek het beste van Catalonia, Beste deals zonder verrassingen‎!

 

Bij travelbags ben je aan het juiste adres voor innovatieve reisbagage van uitstekende kwaliteit. Bekijk de grote collectie
van travelite met o.a. duffels, koffers, reistassen, laptoptassen en rugzakken, die bekend staan om de tijdloze uitstraling
maar wel met moderne twist!

Goedkope vliegtickets Spanje

Huur auto

Een auto huren in Costa Brava is de beste manier om Spanje en omgeving te ontdekken.
Kortom wij bieden u de goedkoopste huurauto aan de Costa Brava en andere regio’s in Spanje!

Rijbewijs en Leeftijdsvereisten: Om een auto te huren in Spanje, moet u meestal minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een geldig rijbewijs. Sommige autoverhuurbedrijven kunnen een minimumleeftijd van 25 jaar hanteren voor bepaalde autotypes, en een internationaal rijbewijs kan nodig zijn als uw rijbewijs niet in het Spaans of Engels is.
Voordat u vertrekt, inspecteer de auto grondig op eventuele bestaande schade en zorg ervoor dat dit wordt gedocumenteerd door het verhuurbedrijf. Dit voorkomt dat u verantwoordelijk wordt gehouden voor schade die u niet hebt veroorzaakt bij het retourneren van de auto.
Auto Terugbrengen: Breng de auto op tijd en in dezelfde staat als toen u hem ophaalde. Bereid u voor op een eindinspectie en zorg ervoor dat u al uw spullen bij u hebt.

Huur auto Vliegveld Girona

Auto huren op 30.000 bestemmingen over de gehele wereld. Auto Huren Spanje werkt samen met meer dan 800 erkende autoverhuurbedrijven zoals de bekende partijen Sixt, Budget, Hertz en Avis, maar ook kleinere lokale bedrijven. Daardoor is er altijd wel een huurauto tegen een scherpe prijs beschikbaar.
Wil je naast deze voordelig prijzen nog meer geld besparen? Zorg dan dat je ruim van tevoren de prijzen vergelijkt en een huurauto reserveert. Huurauto’s zijn onderhevig aan vraag en aanbod, dus hoe eerder je boekt hoe lager de prijzen liggen. Vooral in het najaar zijn de prijzen laag. Mochten je plannen nog wijzigen dan is dit geen probleem, want tot 48 uur voor vertrek kan je de huurauto gratis annuleren..

Door een auto te huren in Girona, kunt u de stad en de omliggende regio op uw eigen tempo verkennen en de prachtige plekken in de omgeving ontdekken. Geniet van uw reis!


Zoeken naar huur auto’s ophalen op Airport Gerona – Barcelona