Aankomst

Extra tips voor je vakantie en aankomst aan de Costa Brava

Aankomst

Hoe vindt u de route naar uw vakantiewoning? na bevestiging en betaling van uw vakantie accommodatie ontvangt u van ons een voucher per e-mail met daarin alle nodige informatie. Bij aankomst geven wij u graag tips over de omgeving en uitleg over het door u gehuurde vakantiehuis. Vanaf ons kantoor te Calonge, Costa Brava  zullen onze medewerkers u zo snel mogelijk naar uw vakantie bestemming begeleiden.

Vliegtuig

Met het vliegtuig kan natuurlijk ook.Vliegen kan bijvoorbeeld op luchthaven: Girona en Barcelona.

 

 

Huurauto

Een auto kunt u huren direct op de luchthaven Barcelona en Girona. Een auto in Spanje wordt altijd zonder kilometer beperking aangeboden. Onze ervaring! eigen risico afkopen, zodat u niets hoeft te betalen indien er iets met het voertuig gebeurd. Let dus goed op autoverhuurders met all-in prijzen. Je bent dan vrijwel voor alles verzekerd en hebt geen eigen risico. Let op dat je bij aankomst in het bezit bent van een creditkaart bij het afhalen van een huurauto!

Reisverzekering

Wij adviseren om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor vertrek.
Een verkeerde keuze kan er toe lijden dat je niet verzekerd bent. Bijvoorbeeld de hond kwispelt een vaas om of in het donker stoot iemand de flatscreen van het televisiemeubel af. Dat kan een flinke schadepost opleveren. Wie betaalt dat?
Met een goede reisverzekering kunt u zorgeloos genieten van u vakantie.

Prijzen vanaf Airport Girona of Barcelona

Transfers vanuit Girona Airport
Geniet van uw persoonlijke transfer vanuit Girona airport direct naar uw vakantie adres. Transfer service van het vliegveld naar de omgeving Calonge of omgekeerd.
4pers. €65,00

Transfers vanuit Airport Barcelona
4pers. €175,00

Als u geïnteresseerd bent in deze service of heeft u verdere vragen geeft u dit aan op het reserveringsformulier onder vermelding van uw vluchtgegevens.

Reizen met de auto naar Spanje

Ben je van plan om met je eigen wagen naar de Costa Brava te reizen? Houd er dan rekening mee dat je, afhankelijk van je begin- en eindpunt, zo’n 14 tot 15 uur onderweg bent. De beste manier om naar de Costa Brava te reizen, is langs de Route du Soleil via Lyon.

Verkeersdrukte

Op vakantie naar de Costa Brava in de zomervakantie? Houd dan best rekening met de zwarte zaterdagen in Frankrijk.
Wanneer valt Zwarte Zaterdag juist in Frankrijk? Zwarte Zaterdag valt elk jaar op een andere datum, maar meestal gaat het om het laatste weekend van juli en/of het eerste weekend van augustus. De Franse verkeersdienst Bison Futé maakt ieder jaar een ‘druktekalender’ waarop te zien is wanneer de zwarte zaterdagen vallen. Houd er echter rekening mee dat zo goed als ieder zomerweekend een druk moment is om op reis te vertrekken.

 

Controleer uw auto

Zorg ervoor dat uw auto voor vertrek vakantie klaar is.
Controleer de olie en de banden spanning.
Plan voor dat u vertrek de route naar uw bestemming.
Controleer uw reisdocumenten of rijbewijs op geldigheid.
Heeft u een reis- en/of annuleringsverzekering afgesloten?
Noteer belangrijke nummers waarop u bereikbaar bent voor het thuisfront.
Als u wilt stoppen voor een lunch op de autobaan zorg dat uw auto op een overzichtelijke parkeerplaats staat.