Aankomst

 

Aakomst in Spanje

Hoe vindt u de route naar uw vakantiewoning? na bevestiging en betaling van uw vakantie accommodatie ontvangt u van ons een voucher per e-mail met daarin alle nodige informatie. Bij aankomst geven wij u graag tips over de omgeving en uitleg over het door u gehuurde vakantiehuis. Vanaf ons kantoor te Calonge, Costa Brava  zullen onze medewerkers u zo snel mogelijk naar uw vakantie bestemming begeleiden.

Vliegtuig

Met het vliegtuig kan natuurlijk ook.Vliegen kan bijvoorbeeld op luchthaven: Girona en Barcelona.

Huurauto

Een auto kunt u huren direct op de luchthaven Barcelona en Girona. Een auto in Spanje wordt altijd zonder kilometer beperking aangeboden. Onze ervaring! eigen risico afkopen, zodat u niets hoeft te betalen indien er iets met het voertuig gebeurd. Denk ook thuis al na over hoe je verzekerd wilt zijn. Zo kun je voorkomen dat je voor dure onaangename verrassingen komt te staan. Let dus goed op autoverhuurders met all-in prijzen. Je bent dan vrijwel voor alles verzekerd en hebt geen eigen risico. Let op dat je in het bezit bent van een creditkaart bij het afhalen van een huurauto!

Reisverzekering

Wij adviseren om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor vertrek.
Een verkeerde keuze kan er toe lijden dat je niet verzekerd bent. Bijvoorbeeld de hond kwispelt een vaas om of in het donker stoot iemand de flatscreen van het televisiemeubel af. Dat kan een flinke schadepost opleveren. Wie betaalt dat?
Met een goede reisverzekering kunt u zorgeloos genieten van u vakantie.

Prijzen vanaf Airport Girona – Barcelona

Transfers vanuit Girona Airport
Geniet van uw persoonlijke transfer vanuit Girona airport direct naar uw vakantie adres. Transfer service van het vliegveld naar de omgeving Calonge of omgekeerd.
4pers. €65,00

Transfers vanuit Airport Barcelona
4pers. €175,00

Als u geïnteresseerd bent in deze service of heeft u verdere vragen geeft u dit aan op het reserveringsformulier onder vermelding van uw vluchtgegevens.

Tips voor vertrek

Zorg ervoor dat uw auto voor vertrek vakantie klaar is.
Controleer de olie en de banden spanning.
Controleer of de auto apk gekeurd is.
Plan voor dat u vertrek de route naar uw bestemming.
Controleer uw reisdocumenten of rijbewijs op geldigheid.
Heeft u een reis- en/of annuleringsverzekering afgesloten?
Noteer belangrijke nummers waarop u bereikbaar bent voor het thuisfront.
Als u wilt stoppen voor een lunch op de autobaan zorg dat uw auto
op een overzichtelijke parkeerplaats staat.